fredag 16 december 2011

Friday Night

Dagen vi alla går och väntar på är äntligen här. "Friday i´m in love!". Får se om det utvecklas någon love under resterande dagar av the weekend. Det ryktas ute på stan om en het(a) dejt(er?) Höhö.
Kommande helg känns lugn och ganska oplanerad på sina håll så vi får se vad måndags-breefingen har att komma med.
Kan bli Kanon eller kalkon känns det som. Ni läsare kan väl passa på att lämna någon rad i kommentatorsfältet angående era egna helgplaner.  

Ikväll fredag vankas det match i Gillevihallen då seriejumbon Säffle FF U kommer på besök. Hur kommer Koppoms blåvita änglar att tackla favorittrycket och hur kommer det gå om Koppom behöver föra spelet? Två kluriga frågor. Jag tror jag pratar för alla när jag säger att vi vet om att Koppom är seriens kontringsskickligaste lag och att många lag redan fått smaka prov på den sortens innebandy. Om vi låter Säffle tro att dem är laget som ska föra matchen och sedan sätta stenhård press på deras backar i uppspelsfasen tror jag Säffle kommer att få åka hem till Värmlands kanske äckligaste samhälle utan några poäng. Ikväll får vi svaret. Matchstart 20.00 Gillevihallen. Inträde: 20kr. ( i skrivande stund står hemmavinst i mycket spelvärda 1,40 på bettsson) Jag ser det som ränta på banken. Gått in med Fru, Hus och barnens sparpengar på den här matchen så vi jobbar in den stenhårt.
                                              VS



Så, då är vi väl klara här...

Den som talar för fort får oftast sätta kråkan i mikron. Höll nästan på att glömma Dagens Danza Kuduro utmärkelse. Dagens utmärkelse går till dagens enda 18-målsskytt.

Viktor Viggan Högberg
Han mäktade med att trycka in 18 baljor i dagens Taserud contest i sporthallen.

Segla lugnt och ha en fortsatt trevlig kväll!
WSG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar