måndag 7 maj 2012

Biffits matmara del 1

Maffiaburgare

I blöggens inledande del av matmaran gör vi hamburgare. New Yorks hamburgarkultur möter invandrande italienska gangsters.


Hamburgerdressing gudfadern-style

 
Till att börja med stektes ett paket av varje mans favoritråvara; bacon. Sedan blandades lite bacon med ägg, nötfärs och valfria kryddor som utmynnade i biffiga burgare.
Medan burgarna lades i stekpannan höftades den Italien-inspirerade hamburgerdressingen ihop av pesto och turkisk yohgurt.

De klara burgarna lades sedan i ett bröd tillsammans med de tillbehör man tror funkar. I det här fallet blev det rödlök, tomat, saltgurka, bacon och givetvis dressing.

Så här vackert blev slutresultatet. Smaklökarna slog ett homerun och maffiaburgare kommer bli en solklar stamgäst på våra tallrikar. Som min vän hade sagt: "baam!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar